Kjøp Carefree her

Om Chelsea – fotballklubben, fansen og bydelen – Meget pen bok: Hardcover i blått med omslag – Utgitt: 2/12-2013 – Forfatter: Eirik Havdahl – Design/Layout/Trykking: AS Løvaas Lito.

“En fantastisk fortelling om fotball og lidenskap”. “Perfekt formidlet om det å gå på fotballkamp i England”. “Fotballhistorie og fotballkultur fortalt på en så levende måte at du nesten føler deg som deltager”.

Boka er utsolgt!

Boka kan lånes på Biblioteket. Ta kontakt dersom du ønsker å kjøpe den som e-bok.

Knut Einar Mjåvatn skrev på Facebook om boka påsken 2018:

Hva enn du har lest i påsken, så vet jeg at jeg ikke har gjort noe dårligere valg med å endelig somle meg til å lese Eirik Havdahl sin fantastiske bok Carefree!

Boka er informativ, både på aktualiteter og historie. For meg er nok uansett det selvopplevde, det man kan relatere seg til, det som gjør boka til pensum for norske Chelsea-fans! Carefree er fylt med glimrende skildringer av alle former for overtro, ritualer, gode kampminner (både på stadion og pub), og viktigst av alt det enormt trivelige brorskapet man kjenner på når man er sammen med andre fans!

Jeg skammer meg over at det har tatt meg så lang tid å få lest Carefree, men sitter igjen med et bredt glis etter å først har gjort det. Det eneste negative jeg har å melde er at det er svært langt til en London Pride fra her på gården på Vegårshei. En Ale jeg har lært meg å elske på – EKSAKT – samme måte som beskrevet i boka.

Takk for god lesning, Eirik! UTC!

Informasjon om Carefree kan du lese her.

Utgiver: Eirik Havdahl, 911 747 723 MVA, Vittenbergveien 24F, 1472 Fjellhamar.