As black as my heart

For stortEverton er nok et nummer for stort for Chelsea.

Tenk, at vi nå er i en situasjon hvor det faktisk er troverdig å si, at det å møte Everton hjemme i morgen, er et nummer for stort for laget.

Onsdagens uavgjorte resultat mot West Bromwich, var virkelig en ny nedtur. Det passer derfor å begynne med en øl i dag. Jeg har en av de svarteste øl som finnes, nemlig en Narwhal fra California-bryggeriet Sierra Nevada. Dette er en øl akkurat like svart som mitt hjerte var, etter at dommeren blåste for 2-2 mot West Brom.

Narwhal

Rett og slett et monster

Alt øl fra bryggeriet Sierra Nevada er brygget etter inspirasjon fra de ville fjellene i Sierra Nevada området. Narwhal er en aggressiv imperial stout. Den er rett og slettet et malt-monster. Når du får ølet i munnen, er du en liten stund i tvil om du overlever. Når du har svelget det ned (og det renner faen meg ikke raskt ned), kjenner du noe blått i det beksvarte. Du tenker; – det kan gå bra mot Everton, selv med Pedro på laget.

Det er joe en hallusinasjon, selvfølgelig – at Chelsea slår Everton i morgen, selv med Pedro på laget.

Ok, det er fredag – og det må da finnes håp.

?

Mikel, kanskje?

Vi burde vel egentlig ha skjønt det. Når Mikel kastes inn på laget som en slags ”livbøye”, da skal man være litt forsiktig med positiviteten. Mikel har vært en god fotballspiller gjennom mange år, men …..

redningsmann?

At Mikel nærmest alene, skulle snu dette?

Aldri i verden!

Vi var naive der.

Oscar i en av duellene han ikke vant

Oscar i en av duellene han ikke vant

Hvem skal så stoppe Everton sin Lukaku (som egentlig skulle ha spilt for Chelsea) i morgen? Hvem skal stoppe de hardtarbeidende midtbanespillerne på Everton? Oscar (som vinner en duell i annen hver kamp, og en gang mot vår egen Diego Costa på en trening)? Pedro (som vinner en duell i tredje hver kamp)? Eller Fabregas (som vel egentlig ikke vinner dueller i det hele tatt)?

Det er bekmørkt her i Ossie`s corner i dag, på en mørk januar-fredag, med en av de svarteste og villeste øl som finnes – Narwhal.

Dersom Chelsea hadde vunnet kampen mot West Bromwich på onsdag, hadde laget ligget på 13. plass bare 9 poeng etter 4. plass. Vi hadde hatt håp igjen om et Chelsea som kunne komme på den øverste delen av tabellen, og vi hadde sett frem til kampen i morgen mot Everton med stor blå selvtillit.

Men nei, da – det vil seg ikke denne sesongen.

Kan Chelsea stå opp i morgen mot favoritten Everton? Alt kan jo skje i fotball, og vi må ikke underkjenne at spillet til Chelsea er bedre nå enn på lenge. Fabregas, Oscar, og Costa lykkes mye mer enn tidligere i sesongen. Ungguttene Kennedy og Lofthus-Cheek er friske pust på laget for tiden, og nå har de begge scoret et mål på A-laget også.

Vi kan ikke gi opp heller. Vi må se det positive i det.

Må vi det?

Diego rett før han slo hull i veggen i spillertunellen

Diego rett før han slo hull i veggen i spiller-tunellen

La oss heller ta en slurk til av vår svarte Narwhal. Ølet gir oss den aggressiviteten som Diego Costa følte etter onsdagens uavgjort, da han slo hull i veggen inne i spiller-tunellen.

Måtte hell og lykke stå Chelsea bi i morgen, og at laget mot alle odds slår Everton 4-0.

Now we`re talking!!!

Eirik

PS! Miriam Håland skrev på twitter: ”Dagen startet med at jeg knuste en full parfymeflaske. Siden har jeg vært sur. Sur, men svært velduftende”.

PS! Ha en strålende svart helg med et svart øl. Knuser du en Narwhal blir du også sur, men absolutt ikke velduftende.